Tippa motorsport

Det är roligt att göra lite mer av sitt motorintresse än att bara meka med bilen i garaget. Att följa tävlingar och att åka iväg för att se dem live är kul och ännu roligare är det om du kan spela på motortävlingar. Det går att spela på de flesta motorsporter som motorcykel, Formel 1 och rally. Om du är intresserad av rallysport och hänger med i rally-VM har du redan en bra grund att stå på inför att spela på vem som vinner hela rally-VM och de enskilda loppen.Rally

Rally mest svårtippad

Just nu verkar just rally vara den motorsport som är mest svårtippad. I MotoGP och Formel 1 går det som förmodat i nästan varje tävling, medan det i rally blir lite mer ostabilt. Om du spelar på rally är det nästan roligast att spela på de olika deltävlingarna. Just nu leder Sebastien Ogier totalt men han har inte vunnit alla deltävlingar. Det går bra för honom men han är inte alltid bäst.

Få tips av proffsen

För att få en uppfattning inför deltävlingarna, hur det kan gå och få bra tips på vem du ska spela på kan du kika in på Tippats hemsida där du får massor med tips. De hjälper dig att plocka fram odds, spelbolag och aktuella erbjudanden. De ser också till att ge dig de allra bästa speltipsen. Hos dem ser man att Sebastien Ogier är storfavoriten. Med hans låga odds tros han vinna men utdelningen blir inte stor om man spelar på honom. Jari-Matti Latvala har vunnit två deltävlingar och sedan kommer två norska förare som kan skrälla, Mads Östberg och Andreas Mikkelsen. Marginalerna är små i rally och det är som sagt mycket svårt att förutse en vinnare.Sex deltävlingar är körda och sju återstår. En av dessa går i Finland vilket skulle kunna tala till Latvalas fördel då han har hemmabana. Han vann svenska rallyt som var deltävling nummer två i WRC medan Ogier fick se sig besegrad av fyra andra förare. Dessa var från Finland och Norge, nästan hemmabana alltså. Inget stalltips kanske men kanske något att fundera över.