Bra saker att ha i garaget

Den som har mest prylar när han dör vinner! Detta uttryck är kanske inte så sant men när det gäller verktyg är det alltid bra att ha många i garaget. Utrusta därför ditt garage med allt ifrån skruvmejslar till hylsnyckelsatser. Naturligtvis behöver du även ha en massa skruvar och muttrar tillgängliga.

Håll dig välutrustad

För dig som har hus och bil är det säkert tydligt hur viktigt det är att ha en bra verkstad hemma. Reparationer kan bli jättedyra och det kan ta lång tid innan någon tekniker kommer förbi. Händiga hemmahantverkare och gör det själv-personer kan spara massor av pengar på att fixa själva. Några tips är att organisera dina verktyg och skaffa en bra verktygslåda. Det underlättar och gör att du slipper leta efter det du vill använda.

Kom ihåg skyddsutrustning

Även den bästa hantverkaren behöver se till sin säkerhet. Handla därför hem till exempel hörselskydd för att rädda din hörsel. Ett par riktiga handskar är såklart ett måste för att bevara dina händer. Välj dina skyddshandskar beroende på vilken aktivitet du ska syssla med. Det ska vara rätt typ. Gör ett onlineköp och utrusta din verkstad så att du kan arbeta utan avbrott.