Upplev motorsport i världsklass

Att få uppleva motorsport i världsklass kan vi göra med jämna mellanrum på televisionen. Men att uppleva det live på plats är något alldeles speciellt. Här ger vi dig tips på tävlingar som du inte bara får missa.

Circuit de Barcelona-Catalunya

Formel 1 är en av världens snabbaste tävlingar och Circuit de Barcelona-Catalunya är något av ett mecca då det kommer till just formel 1. Nu har du möjlighet att få uppleva detta genom en resa till Barcelona och F1. Genom paketresa så har du allt ordnat med flyg, hotell och biljett till någon tävling. Det är praktiskt att slippa bry sig om allt kring en resa utan det är bekvämt att bara ge sig iväg och veta att allt är ordnat.

Motorsport i världsklass

Att få uppleva motorsport i världsklass live är svårslaget. Det kan vara svårt att föreställa sig om man aldrig varit på plats. Bara ljudet av bilarna är en symfoni för den som älskar formel 1 och motorsport. Att sedan få befinna sig i Barcelona med allt vad det innebär och uppleva detta är svårslaget. Det går inte att jämföra med att sitta hemma i soffa och titta på olika race. Om du känner att det är din tur så se till att kolla upp vilka tävlingar som är på gång och boka din resa.

Ha en trevlig resa

Kolla upp om några av dina kamrater är intresserade av att följa med på denna resa. Ju fler ni blir desto roligare kommer ni att få. Lycka till med er resa och vi hoppas att ni kommer att få en oförglömlig resa.