Upplev Formel 1 på plats

Har du ett stort intresse för motorsport och kanske främst Formel 1 så är det en häftig upplevelse att få se detta live. För att kunna göra detta så gäller det att åka iväg utomlands då vi inte har de där riktigt stora tävlingarna här hemma i vårt eget land.

Barcelona har sitt Circuit de Barcelona-Catalunya där man kan uppleva motorsport i världsklass. Boka en resa omgående så är ni snart på plats och få dessa vidunder blåsa förbi. Att höra motorerna och känna dofterna gör mycket för upplevelsen. Att se detta på TV kan vara roligt men det går inte att jämföra dessa två olika upplevelserna. Plus att det finns så mycket mer att uppleva i Barcelona även om det är Formel 1 som är huvudnumret.

Passa på att ta ledigt både fredag och måndag om tävlingarna går på lördag eller söndag. Då hinner ni med så mycket mer på er resa. Anlitar ni en resebyrå som ordnar sportresor så kommer allt att bli ordnat och ni får bo på ett fint hotell och biljetterna till Circuit de Barcelona-Catalunya är inkluderade i det betalat. Försök göra det så bekvämt som det bara går att göra för er resa. Om det blir er första resa med Formel 1 så kommer ni att bli förundrad över hur trevligt det är.